Bulgáriai tanulmányút a Robinson Toursszal

Forrás: turizmus.com

 2017. június 20. 19:10

A napokban érkezett vissza Budapestre a Robinson Tours csapata az utazási iroda első charterjáratával bolgár tanulmányútjáról, amelyen közel 40 kolléga vett részt.

A csoport június 9-én indult busszal Budapestről és már aznap este megérkezett Szófiába, ahol az éjszakát töltötték. Másnap reggel megnézhették a bolgár fővárost, illetve úton a tengerpart felé, az ebédszünettel egybekötve ismerkedhettek Plovdiv ókorig visszanyúló történelmi nevezetességeivel.

A résztvevők az egyhetes túra során közel 60 szállodát tekintettek meg. Megismerkedtek az Aranyhomoktól a Naposparton keresztül Szozopolig az utasok által igen kedvelt szállodákkal, a Robinson Tours kínálatában szereplő újdonságokkal, valamint azokkal a hotelekkel, ahol a Robinson Kölyök Klub keretében egész nyáron magyar nyelvű animáció várja a gyerekeket.

Csoportkép a tanulmányútról

 

A csapat belekóstolt a fakultatív programokba is, ami északon egy várnai városnézéssel kezdődött. A tengerparton kihagyhatatlan programnak számít a hajókázás, így a Neszebár óvárosában tett séta után kihajóztak a Magellán fedélzetén, ahol a fürdőzés mellett megkóstolhatták a roston sült halat, a vidám hangulatról pedig animációs program gondoskodott. A csoportot az a szerencse érte, hogy az út egy részén delfinek kísérték a hajót. Ezenkívül részt vettek az egyik legnépszerűbb fakultatív programon, a Bolgár esten, a gasztronómia mellett a bolgár néptáncba is betekintést nyerve. Az estét az egyedülálló parázstánc bemutatása tetőzte be.

A study tour résztvevői megállapították, hogy a színes szállodaválasztéknak köszönhetően minden korosztály megtalálhatja az igényeinek megfelelőt, valamint a nap 24 órájában, a telepített idegenvezetők is gondoskodnak arról, hogy az utasok folyamatos kiszolgálásban részesüljenek. A Fekete-tenger és a változatos fakultatív programok pedig felejthetetlenné tehetik a nyaralást.

A túrán közel 60 szállodát tekintett meg a csoport, köztük a pomoriei ötcsillagos Sunset Resortot

 

A bolgár tengerpart idén a Robinson Tours által nemcsak egyénileg, hanem négy buszjárattal, valamint két budapesti és egy debreceni charterjárattal is elérhető. A szállodák többsége a múlt évihez hasonló jó töltöttséggel üzemel, ezért érdemes minél hamarabb foglalni, ha még a maradék jó dátumot és helyeket el akarjuk csípni – javasolják a Robinson Tours munkatársai.