Bulgáriával bővíti kínálatát az utazom.com

Forrás: turizmus.com

 2018. július 16. 09:47

Új desztinációval, a bolgár tengerparttal erősít a charterpiacon az utazásszervező.

Az idén nyártól a bulgáriai Napospartra is szervez charteres üdüléseket az utazom.com. Az idei évtől charterező utazásszervező az eddigi block seat helyekkel szervezett Costa Brava, Zakynthos, Korfu és Rodosz desztinációk mellett kezdi el programozni a bolgár tengerpartot.

Bulgária a 2000-es évek óta ismét a magyar turisták kedvelt úti céljává vált, kedvező árainak és lassan mélyülő finomhomokos strandjainak köszönhetően. A strandok mellett a gasztronómia, a kulturális látnivalók, a családbarát aquaparkok és szállodák sokasága vonz évről-évre több turistát Napospartra és Neszebárba.

A csodaszép Neszebár

Fotó: utazom.com

A piac adta lehetőségekkel élve keddi és pénteki indulásokkal lehet foglalni az utazom.com bolgár szállásait, lekérésre. A szálláskínálatban megtalálhatók a hagyományosan népszerű all inclusive szállodák mellett a reggelis és különlegességként a félpanziós szállodák is. Az utasokat magyar nyelvű idegenvezető várja a transzferbuszon és a szállodában, ezen felül magyar nyelvű fakultatív programokon is részt vehetnek.