Bulihegyek a repülőtéren: így indult a Tomorrowland-járat

Forrás: turizmus.com

 2016. július 21. 15:19

Buli a beszállókapunál, zenés partijárat tízezer méter magasan – a Brussels Airlines Budapestről is indított különleges Tomorrowland-járatot Európa egyik legnagyobb elektronikus zenei fesztiváljára, Belgiumba.

Budapest egyike annak a 17 repülőtérnek, ahol a Brussels Airlines Tomorrowland-bulijáratán utazóknak már a beszállókapunál elkezdődött a parti. A csütörtöki bulijárat indulása előtti „Gate Party" a repülőgép fedélzetén folytatódott, ahol a fesztivál legnépszerűbb zenei show-ja kísérte az repülőutat tízezer méter magasan, egészen Brüsszelig. A Tomorrowland a kontinens egyik legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja, a világ minden tájáról mintegy 180 ezer látogatót várnak. A Brussels Airlines idén összesen 108 különleges bulijáratot indít, amivel több, mint 10 ezer látogatót szállítanak a helyszínre, Belgiumba.

 

Budapest egyébként a top 10-ben szerepel a Brussels Airlines Tomorrowland-rangsorában: nem kevesebb, mint 448 utast szállítanak három menetrend szerinti bulijárattal július 20-án és 21-én, ami idén a 8. legtöbb utas világszerte. A légitársaság nem csak a különleges utazást garantálja a Tomorrowland résztvevőinek, hanem a fesztivál területén egy 55 méter magas, Cloud Rider névre keresztelt óriáskerékkel vár minden látogatót, ahonnan remek kilátás nyílik a mesebeli hangulatú fesztiválra, illetve a rendezvénynek helyet adó belga Boom városára és környékére.

 

A Brussels Airlines és a Tomorrowland szervezői Global Journey néven csomagajánlatokat hirdettek meg, repülőjeggyel, szállással és buszos vagy vonatos transzferrel, hogy a fesztiválozók minél egyszerűbben jussanak el a Brüsszeltől 32 kilométerre lévő helyszínre. A légitársaság idén is feldíszítette az egyik Airbus A330-as szélestörzsű gépét a Tomorrowland logójával, ezzel teljesíti a hosszú távú bulijáratokat.