Business Excellence a Budapest hajón

Forrás: turizmus.com

 2017. július 05. 21:02

Rendkívül nagy érdeklődés kísérte július 5-én, a hetedik alkalommal megrendezett Business Excellence díjátadó fogadást, amelyen idén is a kimagasló teljesítményt nyújtó üzleti turisztikai szolgáltatókat díjazták. A MAHART PassNave frissen felújított Budapest hajóján 20 szakmai díj talált gazdára.

A Business Traveller Hungary, az üzleti utazók magazinja ezúttal is saját olvasóit és üzleti partnereit kérte fel, hogy szavazzanak az ország legjobb hivatásturisztikai szolgáltatóira, 10 kategóriában – így szállodától utazási irodán és légitársaságon át az éttermekig adhatták le voksukat. Az egyes kategóriák három „shortlist-es” jelöltjéről – az olvasók javaslata alapján – most is egy szakmai zsűri döntött. A szavazók ezek közül választhatták ki az általuk leginkább elismert szolgáltatókat, egyúttal lehetőségük volt saját jelöltet is állítani, ez utóbbiak közül a legtöbb jelölést kapó szolgáltatók közönségdíjat kaphattak.

Idén is a kimagasló teljesítményt nyújtó üzleti turisztikai szolgáltatókat díjazták

A díjátadó fogadáson a Turizmus Kft. képviseletében Kelecsényi Ágnes marketingigazgató köszöntötte a meghívottakat. Több mint 130 vendég volt kíváncsi az üzleti turizmus legjobbjaira. A Business Excellence okleveleket Horváth Ágnes, a Business Traveller Hungary magazin felelős szerkesztője valamint Kenderesy Nadin PR igazgató és Kelecsényi Ágnes adták át a 20 díjazottnak.
Ma Magyarországon ez az egyetlen olyan elismerés, amely az üzleti utaztatásban – a hazai turizmus számára különösen fontos szegmensben – a kimagaslóan teljesítő szolgáltatókat díjazza. A szektorban rejlő komoly piaci potenciált évről-évre egyre több cég és szolgáltató ismeri fel. Az idei évben már 10 kategóriára bővült a lista, újként a legjobb rendezvényszervezőre is lehetett szavazni – mondta Kelecsényi Ágnes.

Kenderesy Nadin kiemelte, hogy a hét évvel ezelőtt életre hívott Business Excellence-díjat egyre nagyobb szakmai érdeklődés kíséri, ami többek között az üzleti utazási szektor élénkülésének is köszönhető. Egyre több hazai cég keres színvonalas szolgáltatást konferenciái, menedzsment meetingjei, csapatépítő tréningei vagy akár incentive programjai megszervezéséhez. A kínálat egyre bővül, aminek köszönhetően a verseny is egyre erősödik és végül csak a kimagasló színvonalon teljesítők maradhatnak. Ez a díj az ő tevékenységüket ismeri el.

A hét éve életre hívott Business Excellence-díjat egyre nagyobb szakmai érdeklődés kíséri, ami többek között az üzleti utazási szektor élénkülésének is köszönhető

Az üzleti utazóknak és utaztatóknak szóló Business Traveller Hungary magazin 2003 óta van jelen a magyar piacon és az olvasótábora évről-évre bővül, ami szintén ezen szegmens erősödését támasztja alá. A negyedévente megjelenő magazinban az üzleti utaztatás legújabb trendjeit és megoldásait mutatjuk be az olvasóközönségnek, ötletekkel, javaslatokkal a hazai és a nemzetközi piacokra egyaránt. És örömmel tapasztaljuk, hogy a hazai hivatásturisztikai kínálat folyamatosan kreatív, innovatív és minőségi szolgáltatásokkal bővül  – hangsúlyozta Horváth Ágnes.

Az esemény catering partnere a Corvina Party Service volt

A rendezvényen Szula Márk, az Amadeus Magyarország vezetője prezentálta legfrissebb kutatásukat, amelynek keretében közép és kelet-európai cégeket kérdeztek meg az üzleti utaztatási gyakorlatukkal és preferenciájukkal kapcsolatban. Bár a hazai vállalkozások is spórolni szeretnének az üzleti utakon, kevesebben használnak internetes foglalási oldalakat, de szívesen működ(né)nek együtt utazási irodákkal. Hajlandóak a változásra, amennyiben az felhasználóbarát megoldásokat szül, és abban egyetértenek, hogy a jól átgondolt irányelvek mindenki számára hasznosak – többek között ez is kiderült az Amadeus legújabb felméréséből.

Az esemény catering partnere a Corvina Party Service volt.

 

A MAHART PassNave frissen felújított Budapest hajóján 20 szakmai díj talált gazdára

Fotók: Grósz Balázs

BUSINESSS EXCELLENCE 2017 DÍJAZOTTAK:

1. Budapesti business hotel – KEMPINSKI HOTEL CORVINUS

Közönségdíj: ARIA HOTEL BUDAPEST

2. Vidéki business hotel – SPIRIT HOTEL (SÁRVÁR)

Közönségdíj: AVALON PARK (MISKOLCTAPOLCA)

3. Corporate utaztatóOTP TRAVEL

Közönségdíj: MAURI UTAZÁSI IRODA

4. LégitársaságTURKISH AIRLINES

Közönségdíj: LUFTHANSA HUNGARY

5. Autókölcsönző SIXT

Közönségdíj: AVIS

6. RendezvényhelyszínPESTI VIGADÓ

Közönségdíj: AQUAWORLD BUDAPEST

7. Vidéki „business city”DEBRECEN

Közönségdíj: GYŐR

8. Budapesti étteremHALÁSZBÁSTYA ÉTTEREM

Közönségdíj:  VAK VARJÚ ÉTTEREM

9. Vidéki étteremMÁRGA BISZTRÓ (CSOPAK)

Közönségdíj: IKON ÉTTEREM (DEBRECEN)

10. RendezvényszervezőHPS EXPERIENCE

Közönségdíj: ART GROUP

 

Bővebb információ:

Kenderesy Nadin, PR igazgató

kenderesy.nadin@businesstraveller.hu