Business Excellence díj: szavazzon a legjobb corporate légitársaságokra!

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 01. 15:17

A Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége idén 12. alkalommal, 10 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait. Bemutatjuk a szavazásba bejutott, legjobb corporate utazókat kiszolgáló légitársaságokat.

A Business Excellence díj „legjobb corporate légitársaság" kategóriájában olyanvállalkozások közül keressük a legkiemelkedőbbeket, melyek az értékelési időszak legrugalmasabb és legkorrektebb piaci szereplői voltak. Az utazóközönség által legjobbnak tartott vállalkozásra voksolni a szeptember 12-én lezáruló szavazáson az esemény weboldalán lehet.

 

A legjobb corporate légitársaság kategória jelöltjei

 

1. Qatar Airways

Az idén fennállásának 25. évfordulóját ünneplő, 5 csillagos Qatar Airways színvonalas üzleti megoldásokat kínál utasai számára, ezért nem véletlen, hogy a légitársaság többször egymás után elnyerte már a legjobbnak járó elismerést. A business utasok a fiatal, kényelmes flottával, világelső prémium osztályon juthatnak el Budapestről már több mint 140 úti célra.

A legmodernebb gépeken található Qsuite privát és dupla kabinok zárható hálószobává alakíthatóak, így a repülés maximálisan pihentető. A kiemelkedő fedélzeti étel- és italválaszték, a kiszolgálás minősége, a szórakoztatóeszközök és a fedélzeti superwifi teszik még élvezetesebbé a repülést. Kis-és középvállalkozások számára a megújult Beyond Business program kínál vonzó lehetőségeket.

A szintén nemzetközi díjakkal jutalmazott Hamad International Airport luxus üzleti váróival, a kedvelt tranzithotel kényelmével, wifivel, uszoda és fittnessterem szolgáltatásaival, világmárkás éttermekkel és üzletekkel átszálláskor szintén az utasok elégedettségét szolgálja. A Qatar Airways emellett rendkívül fontos szerepet vállal az idei, Dohában megrendezésre kerülő Futball Világbajnokság lebonyolításában.

 

2. Air France

Az utas- és teherszállítás, valamint a repüléstechnikai karbantartási tevékenységével az Air France a légi közlekedés jelentős szereplője. A 38 ezer alkalmazottal ügyfelei elégedettségén dolgozó cég 1933 óta népszerűsíti Franciaországot az egész világon. Az Air France-KLM csoportot az Air France, a KLM Holland Királyi Légitársaság és a Transavia alkotja. A csoport a Párizs-Charles de Gaulle és Amszterdam-Schiphol repulőterekre támaszkodva hatalmas nemzetközi hálózatot kínál. A Flying Blue törzsutas programnak több mint 17 millió tagja van. Az Air France és a KLM tagja a 18 légitársaságot tömörítő SkyTeam szövetségnek is.

repulo_123rf

A Business Traveller Hungary idén 12. alkalommal, 10 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait, köztük a legjobb corporate légitársaságot

Fotó: 123rf.com

A légtársaság ambiciózus, fenntartható fejlődési célokat tűzött ki maga elé. Az Air France ACT program részeként elkötelezte magát amellett, hogy 2019-hez képest 30 százalékkal csökkenti az egy utaskilométerre jutó CO2-kibocsátását, ami -12 százalékos abszolút CO2-kibocsátást jelent. Ezt a törekvést jelentős beruházások támogatják, amelyek része a flotta megújítása új generációs, üzemanyag-hatékonyabb repülőgépekkel, a fenntartható repülőgép-üzemanyag használat növelésével, illetve környezetbarát repülési technikákkal.

 

3. LOT Polish Airlines

A LOT Polish Airlines a világ 12. legrégebben alapított légitársasága: a mára globálisfuvarozóvá vált cég első utasszállító repülőgépe 1929-ben szállt fel. A LOT a világ egyik legfiatalabb flottájával, széles útvonalhálózatán biztonságos és kényelmes utazást kínál utazói számára Európába, Észak-Amerikába és Ázsiába. 2019-ben több, mint 10 millió utast üdvözölhettek fedélzetükön.

Útvonalhálózatukat nem csak Lengyelországból, de Magyarországról is folyamatosan bővítik. Budapestről - a LOT második bázisáról - Varsó mellett közvetlen, hosszútávú járatokat üzemeltetnek Boeing Dreamliner repülőgépeikkel a dél-koreai Szöulba és a nyári szezonban New Yorkba, a legkényelmesebb és leggyorsabb megoldást biztosítva ezzel a magyar és a környező országok utazói számára.

Szavazok az üzleti turizmus legjobbjaira >>>

Az elismerést szeptember 19-én, a Haris Parkban megrendezett díjátadón adjuk át az üzleti turizmus legjobbjainak.

A rendezvény támogatói: