Cartagena a KLM-mel

Forrás: turizmus.com

 2016. december 10. 14:55

Jövő márciusától a KLM desztinációt vált Kolumbiában: Cali helyett Cartagenába repül majd, Bogotán keresztül.

A KLM március 27-től heti három alkalommal, kedden, csütörtökön és szombaton repül majd Amszterdamból Bogotán keresztül Cartagenába.

A történelmi óvárosáról és gyönyörű gyarmati épületekről híres Cartagena Kolumbia északi partjánál fekszik. Az új desztináció Kolumbia ötödik legnagyobb városa, és 1984 óta UNESCO-világörökség. A városba látogatók a karib tengerpartok és a csodás látnivalók mellett a pezsgő éjszakai életet is élvezhetik.

 

Pieter Groeneveld, a KLM hálózati tervezésért felelős alelnöke elmondta, a Caliba tartó utasok száma folyamatosan csökkent, főként a businessszegmensben. Cartagena pedig egyre több nemzetközi turistát csábít. „Bogotá üzleti központként Cartagenával ötvözve jó kombináció a KLM kolumbiai portfoliójában."

A KLM az új járatokat Boeing 787-9-es típusú repülőgépekkel üzemelteti majd. A járat 10.15-kor indul Amszterdamból, és helyi idő szerint 14.00-kor érkezik Bogotába. 15.40-kor indul tovább a gép Cartagenába, ahol 17.00-kor landol helyi idő szerint. Visszafelé Cartagenából 18.15-kor indul a repülőgép, ami másnap 10.45-kor érkezik Amszterdamba.