Charterjáratok indulnak cseh és szlovák városokból az Indiai-óceán gyönyörű szigetére

Forrás: turizmus.com

 2024. április 11. 12:59

A Čedok utazási iroda Csehországból és Szlovákiából Mauritiusra indít utakat a téli szezonban a Neos légitársasággal együttműködve, közvetlen charterjárattal.

A Čedok utazási iroda a 2024/25-ös téli szezonban a csehországi Brnóból és Ostravából, illetve Szlovákiából Pozsonyból és Kassáról indít charterjáratokat Mauritiusra 2024. október 20. és 2025. április 9. között, hetente egyszer. Emellett a cseh nagyvárosokból Phuketre is eljuthatnak velük átszállás nélkül az utazók. A Délkelet-Ázsiába és az Indiai-óceán szigetére induló charterjáratokat az olasz Neos légitársaság üzemelteti, modern, türkiz színű Boeing 787-9 Dreamliner típusú repülőgéppel, amely útközben Milánóban is megáll utasokat felvenni. A Čedok utazási csomagokat és oda-vissza jegyet is árusít a két desztinációba, és összesen 4000 utassal számol.

Az utazási iroda már áprilisban megkezdi a 2024/25-ös téli csomagok értékesítését – írja a Patriot.

A szomszédos Charterjáratok indulnak Mauritiusra Szlovákiából

Fotó: 123rf.com

 

 

 

 

Balsai Brigitta, a Mauritiusi Turisztikai Promóciós Hivatal képviselője Magyarország, Románia és a Cseh Köztársaság területén, arra számít, hogy az új charterlehetőség 10 százalékkal fogja növelni a cseh piacról érkezők számát Mauritiuson.

Nemrég ötcsillagos mauritiusi szállodák mutatkoztak be Budapesten, erről itt írtunk korábban.