A Bahamák híres magánszigeteire is elvisz ez a hajótársaság

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 05. 11:07

Új útvonalakat jelentett be a Celebrity Cruises hajótársaság. A 2024-2025-ös téli szezonban négy hajó (Celebrity Apex, Celebrity Constellation, Celebrity Equinox és Celebrity Summit) közül választhatnak a Karib-térségbe induló utasaik.

A társaság közel 300 desztinációt kínál 16 hajóból álló flottájával, most pedig újabb 40 izgalmas, augusztus végétől foglalható útvonalat jelentettek be.

Az utasok három floridai kikötőből indulhatnak, melyek a következők: a Florida központi részén található Port Canaveral, a nyugat Floridában lévő Port Tampa Bay és a dél-floridai Port Everglades.

A hajókkal elérhetővé válik a paradicsomi Belize, Bimini, a Nagy-Kajmán-sziget vagy San Juan

Fotó: Celebrity Cruises

A kínálatból 7 vagy 9 éjszakás utazásokat is választhatnak a résztvevők. Olyan trópusi célpontokra juthatunk el a hajókkal, mint Belize, Bimini, a Nagy-Kajmán-sziget vagy San Juan – tudtuk meg a Celebrity Cruises hazai képviseletét ellátó Tengerjáró Kft.-től.

Az új program részeként a Celebrity bővíti a Fort Lauderdale-i Port Evergladesből induló kínálatát két díjnyertes hajóval, a Celebrity Apex-szel és a Celebrity Summittal. Ez az első alkalom, hogy Celebrity-s hajó, még pedig a Celebrity Equinox, Orlando kikötőjéből, Port Canaveralból indul, itt 20 új útvonal közül választhatnak az érdeklődők.

Szintén újdonság, hogy ezentúl a  Berry Islands privát szigetcsoport CocoCay szigetén is kiköt a tengerjáró, ahol fehérhomokos stranddal, kristálytiszta türkiz vízzel, óriási medencékkel, ínycsiklandó koktélokkal és lenyűgöző ételekkel kényeztetik a vendégeket.

A szigetet néhány útján a Celebrity Apex, Celebrity Equinox és Celebrity Summit tengerjáró is érinti.