Chatrobotot alkalmaz a Budapest Park

Forrás: turizmus.com

 2017. július 18. 13:03

Több mint 200 ezer látogató és telt házas bulik és sztárelőadók tették színessé a nyarat eddig a Budapest Parkban. A hírességek sora folytatódik, ráadásul egy technikai újítással is előáll a park.

Csütörtökön Marilyn Manson jön, de ezen a nyáron még az idei év legnagyobb slágerének előadója, Luis Fonsi és a techno legenda, Paul Kalkbrenner is érkezik Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyére.

A Budapest Parktól megszokhattuk, hogy a koncertek mellett a családokra, másfajta kikapcsolódást keresőkre is figyelnek: a havonta jelentkező ingyenes Pöttömkert mellett ebben az évben megnyitották a Nagyszünetet, ami Food Truckkal vár minden nap egy jó ebédre vagy akár nyitott irodaként dolgozni is. A Nagyszünetben nemrég a filmvetítések is elindultak, eddig 7 mozifilmet nézhettek meg a látogatók a csillagok alatt.

A park saját messenger robotja, B.P. Parker napi 24 órában áll rendelkezésünkre a Facebook Messengeren

 

Jön B.P. Parker

A Park eddig is nagy barátja volt a technikai újításoknak – elég, ha csak a táncoló kültéri plakátokra gondolunk – hamarosan pedig bemutatják B.P. Parkert is, aki a Park saját messenger robotja. A chatrobot napi 24 órában áll majd rendelkezésünkre a Facebook Messengeren és minden kérdésre tudja a választ, sőt még jegyet is vehetünk nála. B.P. Parkernek Magyarországon még nem nagyon van társa, a Park most így új fejezet nyithat itthon az ügyfélközpontú, interaktív, emberközeli kommunikációban.