Helyi alapanyagokkal fokozza a fedélzeti étkezési élményt a China Airlines

Forrás: turizmus.com

 2023. december 05. 12:18

A tajvani China Airlines (CI) Toyoma mint újabb japán célállomás mellett további újdonágokat kínál azok számára, akik 2024-ben Tajpejbe vagy Tajpejen keresztül tranzitutasként egyéb állomásokra repülnek.

A Taoyuan nemzetközi repülőterén lévő Novotel Taipei és a China Airlines 2024. december 30-ig meghosszabbítja együttműködését.

Ennek értelmében a China Airlines vagy a Mandarin Airlines által üzemeltetett nemzetközi útvonalakra visszaigazolt jegyekkel rendelkező utasok akár 50 százalékos kedvezményben is részesülhetnek a szálloda hivatalos weboldalán keresztül.

A China Airlines továbbra is áttörést hoz a fedélzeti étkeztetés terén. Az étkezési élmény fokozására tett korábbi erőfeszítések, mint például a tajvani három Michelin-csillagos konyha első alkalommal történő fedélzeti bevezetése vagy a zöld Michelin-csillagos ételek felszolgálása a levegőben, mind népszerűnek bizonyultak az utazók visszajelzései alapján.

A légitársaság helyi alapanyagokkal dolgozik és a környezeti fenntarthatóságot népszerűsíti, miközben ízletes multikulturális ételekkel csábítja az utasokat számos járatán.

Tovább fokozza a fedélzeti étkezési élményt a China Airlines

Fotó: 123rf.com

Ezenfelül a China Airlines tovább erősíti partnerségét a Qantas Ausztrál nemzeti légitársasággal. A Qantasszal való együttműködés nagyszerű új előnyökkel jár a Dynasty (a China Airlines törzsutas programja) tagok számára, akik gyakran utaznak.

Mostantól a China Airlines törzsutasai a Qantas, illetve a Quantas légitársaság leányvállalatai QF járatszámmal közlekedő  belföldi és nemzetközi útvonalaira szóló jutalomjegyekre is beválthatják mérföldjeiket.