Drasztikusan emeli járatai számát a China Airlines Japánba és Koreába

Forrás: turizmus.com

 2023. november 09. 11:51

A tajvani China Airlines október 29-én bevezette új téli menetrendjét, amely számos járatbővítést kínál. A légitársaság hetente akár 180 járatot is üzemeltet majd Északkelet-Ázsiába Tajvanról kiváló európai összeköttetéssel, elsősorban Japánra és Dél-Koreára összpontosítva.

A magyar utasok Tajpejen keresztül az európai átszállási pontokról – Bécs, Frankfurt, Amszterdam, Róma, London és Prága – érhetik el a Japánban és Dél-Koreában található célállomásokat, de akár arra is lehetőségük van, hogy útjukat egy rövid tajpeji megállóval kiegészítsék.

A Tajpejből Tokióba (Narita) közlekedő járatok számát heti 24-re növelik. A Kyushu-ba közlekedő járatok száma a Tajpej-Kumamoto útvonalon december 3-tól heti négy járatra nő, a Tajpej-Fukuoka útvonalon pedig 2024. január 2-től már heti 16 járat üzemel.

Akár 180 járatot is indíthat Északkelet-Ázsiába a China Airlines

Fotó: 123rf.com

 

A China Airlines növeli az Okinavára irányuló szolgáltatásokat is: 2024 januárjától újraindítja a heti három járatot Kaohsziung és Okinava között. A Tajpei-Okinava útvonalat heti hétről 11-re növeli.

A Kaohsziung-Oszaka útvonalon 2024. február 2-től további járatok indulnak, így Tajvanról Oszakába a heti járatok száma 31-re nő. A Tajpej-Takamacu útvonalon 2024. január 2-től hetente ötször lehet majd repülni. A Taojüan-Puszan útvonalon december 13-tól heti hétről kilencre nő a járatok száma, jövő év januárjától pedig napi két járatot terveznek. Tajvanról Dél-Koreába a légitársaság terveinek megfelelően akár 40 járat is indulhat majd különböző útvonalakon.

A téli menetrendben a China Airlines heti öt járatot kínál Tajpej és Csiangmaj között, kiváló csatlakozási lehetőséget biztosítva Bécsből, Frankfurtból, Amszterdamból, Rómából, Londonból és Prágából, Tajpejen keresztül.

Fontos, hogy a megnövelt járatsűrűség csak a téli menetrendre vonatkozik – tájékoztatta lapunkat az Aviation Kft., a légitársaság magyarországi képviselője.