Már Bécsből is repül a China Southern Airlines

Forrás: turizmus.com

 2019. július 02. 19:14

Június közepe óta Bécsből is repül Ürümcsibe a a China Southern légitársaság, amelyet július 1. óta az Aviareps Kft. képvisel Magyarországon.

A China Southern kínai légitársaság 2019. június közepén indította el bécsi járatát, így számos kínai desztináció vált Bécsből még könnyebben  és kényelmesebben elérhetővé. A légitársaság járatai heti három alkalommal Bécsből este indulnak és másnap reggelre érkeznek Ürümcsibe, ahonnan azonnal van csatlakozásuk Kuangcsouba és onnan a többi célállomásra.

Ami a China Southern Airlines útvonalhálózatát illeti, 40 ország 224 desztinációjába, napi 3000 járatot üzemeltet. Ez a légitársaság rendelkezik a legsűrűbb útvonalhálózattal Ázsiában, ezen belül Kínában is. Csak Kínán belül több mint 190 célállomásra indít járatokat. A számokhoz még egy adalék: 2018-ban 140 millió utas választotta a légitársaságot utazásaihoz.

A China Southern Airlines  járműparkja 840 utasszállító és cargo gépből áll, ez Ázsia legnagyobb és a világ harmadik legnagyobb járműparkja. A Bécsből induló és érkező járatok Boeing 787-800-as Dreamlinerekkel repülnek.

A China Southern Airlines a SkyTeam Alliance tagja

Fotó: AViareps Kft.