Club Med szállodák – 2015. november 1-jétől kizárólag a Neckermann-nál foglalhatók

Forrás: turizmus.com

 2015. december 16. 17:00

Utazni bárhova lehet. A világ szinte minden táján megtalálható Club Med szállodák mégis valami egészen különleges élményt nyújtanak a vendégeknek: szinte olyan, mintha hazaérkeznénk, valódi családtagként fogadnak a szálloda animátorai és a többi vendég is.

A 80 szállodából álló lánc az egzotikustól a közeli célterületekig, a türkizkék tengerparttól a havas hegycsúcsokig mindenhol megtalálhatók. Többek között: Marokkó, Törökország, Egyiptom, Tunézia, Franciaország, Olaszország, Svájc, Portugália, Görögország, Dominikai Köztársaság, Mexikó, Brazília, Bahama-szigetek, USA, Bali, Maldív-szigetek, Mauritius, Thaiföld…..

A premium all inclusive ellátást nyújtó klubszállodák foglalásánál biztosan nincsenek rejtett költségek! Hiszen nem csak az étel-ital, de számos sportolási lehetőség, illetve sportoktatás és animációs programok is benne vannak már a szállás díjában. Megéri „belekóstolni” a Club Med színes világába és ajánlani az utasoknak, hiszen egy egészen különleges élménnyel gazdagodhatnak.

A legtöbb Club Med szálloda 6 hónappal indulás előtt 15%, 3 hónappal indulás előtt 10% előfoglalási kedvezményt kínál a nyári foglalásokra!

A Club Med szállodákról bővebb információ a clubmed@neckermann.hu e-mail címen kérhető. (x)