Codeshare-megállapodást kötött az airBaltic és a Lufthansa

Forrás: turizmus.com

 2021. február 19. 11:17

Március 28-ától Lufthansa járatszám kerül az airBaltic által üzemeltetett München -Riga és a München – Vilnius útvonal járataira.

Az airBaltic ügyfelei számára kényelmesen elérhető így a Lufthansa világméretű hálózata, ugyanakkor a Lufthansa utasainak több lehetősége lesz Münchenből a balti államokba utazni - tájékoztatott közleményében az air Baltic.

Kölcsönösen gyümölcsöző lehet az együttműködés

Fotó: air Baltic

Martin Gauss, az airBaltic elnök-vezérigazgatója így kommentálta a szerződés megkötését: „A Lufthansa globális hálózattal rendelkezik, számos csatlakozási lehetőséget kínál világszerte, mi pedig örömmel erősítjük partnerségünket. Németország az airBaltic egyik legfontosabb piaca, és az együttműködésünkkel még jobb lehetőségeket kínálhatunk utasainknak szerte a világon."

Heiko Heidusch, a Lufthansa Group légitársasági partnereinek vezetője így nyilatkozott: „Örömmel kezdjük ezt az új együttműködést az airBaltic-kal, és hogy ezáltal tovább erősíthetjük hálózatunkat a balti államokban. Az airBaltic- ban egy nagyon megbízható partnert találtunk, és ezáltal még több lehetőséget tudunk biztosítani a Münchenen keresztüli utazáshoz a balti államokba. "

Az airBaltic összes járatát a legmodernebb és környezetbarátabb  Airbus A220-300 repülőgéptípussal üzemelteti, megfizethető és rugalmas turista osztályú jegyeket, valamint teljes körű Business osztályú szolgáltatást kínálva.

Jelenleg az airBaltic közvetlen járatokat indít Rigából, Tallinnból és Vilniusból Európa számos  központokba és központokba.