Codeshare-megállapodást kötött az Emirates és az Airlink

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 16. 16:39

Az Emirates és az Airlink codeshare megállapodásának köszönhetően Dél-Afrikában zökkenőmentessé válik az átszállás, hiszen a két légitársaság még kényelmesebb utazási lehetőségeket kínál utasainak.

Az Emirates és az Airlink codeshare megállapodást kötött, melynek köszönhetően a Dél-Afrikába utazó, illetve onnan visszatérő utasok kényelmesen tovább utazhatnak 12 afrikai országba, valamint több mint 40 helyi és regionális úti célra.

Az Airlinkkel kötött code-share megállapodás révén számos dél-afrikai város vált elérhetővé az Emirates utasai részére

Fotó: Emirates

Miután az Emirates újraindította dél-afrikai járatait, az együttműködésnek köszönhetően az utasok kényelmesebb átszállási lehetőségek közül választhatnak Johannesburgban, Cape Townban és Durbanben.

Olyan helyi úti célok váltak elérhetővé, mint Bloemfontein, George, Upington, Nelspruit, Hoedspruit, Kimberley, Skukuza, Pietermaritzburg, Richards Bay, Sishen, Mthatha és Port Elizabeth.

A megállapodás értelmében az utasok Afrika déli részén egyetlen repülőjegy birtokában ellátogathatnak még a többi között Gaborone, Kasane, Vilanculos, Lubumbashi, Dar es-Salaam, Entebbe, Maseru, Antananarivo, Pemba, Tete, Maun, Viktória-vízesés, Walvis Bay, Maputo, Windhoek, Harare, Lusaka, Ndola, Bulawayo és Livingstone városába.