Codeshare megállapodást kötött az Etihad Airways és az Air Serbia

Forrás: turizmus.com

 2024. február 05. 10:56

Az Etihad Airways és az Air Serbia codeshare megállapodást kötött annak érdekében, hogy javuljon a légitársaságok összeköttetése a régióban.

A partnerség keretében az Etihad utasai az Air Serbia belgrádi csomópontján keresztül 12 délkelet-európai célállomásra juthatnak el, amelyek közül kilenc új az Etihad hálózatában.

"A partnerség tovább bővíti codeshare hálózatunkat, és vendégeink számára kényelmes hozzáférést biztosít az Air Serbia 12 szabadidős és üzleti célállomásához, például Belgrádhoz, Bukaresthez, Budapesthez, Thesszalonikihez, Tiranához, Szkopjéhoz és Szófiához" – mondta Jurriaan Stelder, az Etihad alelnöke. A codeshare megállapodás 2024. január 30-án lépett életbe.

Kódmegosztó megállapodást kötött az Air Serbia és az Etihad Airways

Fotó: 123rf.com

 

Az Etihad európai hálózata mellett máshol is növekszik. A légitársaság a következő hónapokban növeli járatainak számát a szaúd-arábiai Dzsiddába és Rijádba, a jordániai Ammánba, a libanoni Bejrútba, valamint a Srí Lanka-i Colombóba. A légitársaság szerint nyárra a tavalyi évhez képest csaknem 27 százalékkal több járatot kínálnak majd hetente – írja a Business Traveller.