Cook’s Club: dizájnhotelek az Y generációnak

Szerző: Szerdahelyi Krisztina

Forrás: turizmus.com

 2019. február 12. 15:03

A laza hangulatú, mégis igényes környezetre vágyó fiatalokat veszi célba a Neckermann új hotelmárkája, a Cook's Club.

Kortárs dizájn, az all inclusive helyett a helyi gasztronómiára épülő street-food-kínálat, koktélbárok, DJ-k, a napszaknak megfelelő zenei kínálat és adekvát válaszok a digitális kihívásokra – a Thomas Cook Csoporthoz tartozó Neckermann szerint így szeretnének nyaralni a mai 25-40 évesek.

Ez az életérzés hívta életre azokat a dizájnszállodákat, amelyek az idei év turisztikai újdonságai közül a magyar fiatalok körében is a leginkább keresettek lehetnek, mondta el Békefi Veronika, a Neckermann ügyvezető igazgatója a Cook’s Club hotelmárka budapesti sajtóbemutatóján.

Így néznek ki a Cook's Clubok

Fotó: Thomas Cook

„A Cook's Club szállodák száma idén már hétre emelkedik a Spanyolországban, Görögországban, Törökországban, Olaszországban és Egyiptomban nyíló új hotelekkel, amelyek Magyarországon kizárólagosan a Neckermann kínálatában érhetők el.”

A sajtótájékoztatón részt vett a Thomas Cook Csoport berlini marketingigazgatója, Remo Masala is, aki csapatával együtt kidolgozta a Cook’s Club koncepcióját.

„Az Y generáció tagjai kedvelik az otthonos, kényelmes, mégis alkalmi és érdekes elrendezésű szobákat, belső tereket. Fontos számukra, hogy egy hotel számos közösségi teret kínáljon, valamint, hogy ne csak a szállodán kívül legyen lehetőség az ismerkedésre, szórakozásra, szabad együttlétre éjjel és nappal. Alapigény a korlátlan wifi-elérhetőség és az igényes gasztrokínálat mind az ételek, mind az italok terén” – mondta el a szakember.

Érdekesség még, hogy a fesztiválokon jól bevált módszer szerint, a Cook hotelekben a fizetés mikrochip-karkötővel vagy előre feltöltött kártyával történik, készpénzmentesen. A „személyes e-pénztárca” tárol minden költést és minden fizetés után jelzi, hogy mekkora összeg áll még rendelkezésre.