Corporate partnerek Nagyváradon

Forrás: turizmus.com

 2017. június 29. 20:16

A Nagyváradi Turisztikai Hivatal (Oradea Tourism) idén is folytatja kapcsolatépítő promóciós tevékenységét Magyarországon.
A hivatal a múlt héten 2 napos corporate tanulmányút keretében ismertette meg szecessziós városát a meghívott magyar corporate vendégekkel, s a program során külön figyelmet kaptak a város MICE szolgáltatásai, rendezvényhelyszínei és szolgáltatói.

A céges utazásokat és rendezvényeket szervező szakembereknek a házigazdák – a város nevezetességei és céges rendezvényekre alkalmas konferencia helyszínei mellett – a megyei TDM ügynökség vezetőjének, Bántó Norbertnek színes előadásában – bemutatták Bihar megye attrakcióit, természeti látnivalóit, valamint csapatépítésre is alkalmas outdoor programkínálatát is.

A Nagyváradi Turisztikai Hivatal céges utazásokat és rendezvényeket szervező magyar szakembereket látott vendégül

Kiderült, hogy a közel 400 különböző nehézségű barlangi és hegyi túrázás mellett lehetőség van terep segway túrákra, raftingra, canyoningra, valamint zipline pálya is működik alig egyórányi autóútra a megyeszékhelytől. A téli sportokhoz pedig a 4 km hosszúságú aranyosi sípálya az ideális választás.

Az út sikerében a turisztikai hivatal segítségére voltak a helyi szállodás vagy éttermi szolgáltató partnerek, köztük a szállást is biztosító, 121 szobás, 4 csillagos, Hotel Ramada Oradea is, mely 2010-ben nyitotta meg kapuit és a városba érkező üzleti utazók egyik fontos bázisa.

Folynak a Szent László napok eseményei a felújított nagyváradi vár területén

Fotók: turizmus.com

A tanulmányúttal egy időben zajlott a város legnagyobb nagyközönségi rendezvénye a Szent László napok, ahol koncertek és különböző kézműves foglalkozások, kiállítók várták az érdeklődőket a felújított vár területén.

 

Kapcsolódó cikkek