Costa: boldogság a négyzeten, új szolgáltatásokkal

Forrás: turizmus.com

 2016. február 01. 12:01

Az olasz Costa hajótársaság 2016-os évi innovációi mellé a címben olvasható Boldogság a négyzeten szlogent választotta, ami mögötte különböző újdonságok állnak a gasztronómia, a kirándulások, szórakozási lehetőségek és gyermekprogramok terén.

Az első jelentős kezdeményezés a híres olasz gasztronómiához kapcsolódik, a Costa és Bruno Barbieri között létrejött szövetség formájában. Utóbbi az ez idáig legtöbb, összesen 7 Michelin-csillagot begyűjtött olasz séf, aki minden ízében autentikus, Itália ízeit északról délnek haladva felvonultató menüt kreált a hajótársaság számára.

 

A különleges élmény a parton sem marad el. Annak érdekében, hogy a hajón kívül is felejthetetlen időtöltést kínáljon, a Costa a 2015-ben a legjobb idegenforgalmi weblap díjával kitüntetett „Turisti per caso" utazási szakértő pároshoz fordult. Syusy Blady és Patrizio Roversi a legjobb kirándulásokat választotta ki a Costa által tálalt 2.200 lehetőségből, azokra voksolva, amelyek a legsajátosabb és legbámulatosabb jegyeit mutatják meg az egyes desztinációknak.

2016 áprilisától a Costa énekelni tudó utasai nem hagyhatják ki az alkalmat, hogy részt vegyenek a The Voice című népszerű show mintájára megrendezett, a Costa hajóin 'A tenger hangja' - 'The Voice of the Sea'  néven futó fedélzeti tehetségkutató versenyben. Karaoke-válogatókon történik majd résztvevők kiválasztása, akiknek lehetőségük lesz fedélzeti zenészek és hangtrénerek segítségével tökéletesíteni, finomítani képességeiket. Ezután, akárcsak a televíziós show-ban, az előadás alkalmával egy mentortrió kiválasztja a legjobbnak vélt énekeseket, a végső győztes személyét pedig a közönség szavazata dönti majd el.

A kicsik szórakoztatása is új színnel bővül: kedvenc rajzfilmfigurájukkal, Peppa malaccal élhetnek át kalandokat. A kedvelt mesekarakter 2016 áprilisában a Costa-hajók vendége lesz, és rengeteg kreatív és oktató jellegű játékkal várja majd a Squok Clubban a gyerekeket.

Mindezen újítások eredményeképp a Costa hajóútjai az eddiginél is tartalmasabb, exkluzívabb élményt nyújtanak majd.