Covid–19-fedezettel bővíti utasbiztosítását a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2021. január 28. 13:28

A légitársaság bejelentette Covid–19 biztosítási fedezetét, amely ezentúl az utasbiztosítási csomag részét képezi. Az utazni vágyók a wizzair.com oldalon vásárolhatják meg a légitársaság és partnere, a Chubb biztosító társaság által nyújtott biztosítást.

Mint azt közleményében írja, a Wizz Air ügyfelei olyan utasbiztosítást vásárolhatnak, amely már fedezi a koronavírus-járvány miatti járattörléseket és a külföldi utazás során felmerülő esetleges orvosi költségeket is.

A Wizz Air utasbiztosítás többek között fedezi, az utas külföldön történő Covid–19-fertőződése miatti egészségügyi költségeket, valamint a meghosszabbított tartózkodás miatt felmerülő addicionális költségeket (bizonyos összeghatárig).

A Wizz Air bejelentette Covid–19 biztosítási fedezetét

Fotó: Wizz Air

Az utasbiztosítás fedezi továbbá az elveszett, ellopott vagy megrongálódott poggyászok, illetve lekésett járatok költségeit is. A biztosítás felhasználási feltételekhez kötött – írják.

Az utasbiztosítás mellett a Wizz Air egyes országokban egyéni törlési fedezetet is biztosít. Mindkét opció megvásárolható a foglalás során a légitársaság weboldalán és mobilalkalmazásában, egyirányú és retúrjegyekre egyaránt.

A felhasználási feltételek ezen a linken találhatóak.