Csak az úti cél biztos

Forrás: turizmus.com

 2017. október 29. 10:14

A Lufthansa új, „AnyWay Travel Pass” nevű szolgáltatása az árérzékeny, viszont rugalmas utasoknak kínál érdekes megoldást.
A légitársaság négy csomóponti repülőterét (Frankfurt, München, Bécs és Zürich) vonta be az új típusú értékesítésbe. Az utasnak nincs más dolga, mint megadni az induló és a célállomást, valamint az oda- és a visszaút napját. A kedvező árú AnyWay Travel Pass jegyek a turista osztályra szólnak, s egy poggyász szállítását tartalmazzák.

Az utazó néhány nappal az utazás előtt értesül a pontos útvonalról és a pontos indulási időpontról. Minden esetben a Lufthansa csoport légitársaságainak egyikével (Austrian, Lufthansa vagy Swiss) fog utazni.

Az AnyWay Travel Pass 2017. december 1-ig foglalható. Az utazásnak 2017. december 5. és 14. vagy 2017. december 28. és 2018. március 22. között kell megtörténnie. Az oda- és a visszaútra külön travel passt kell vásárolni. Az AnyWay Travel Pass ára nem visszatéríthető, és sem a dátumot, sem a repülés útvonalát nem lehet módosítani – szól a Lufthansa közleménye.

Képünk illusztráció

Fotó: Lufthansa