Csak azért is ANTOR-buli

Forrás: turizmus.com

 2016. június 16. 16:39

Fogyunk, de vagyunk – ezzel a meghívóval invitálta a Magyarországon működő Nemzeti Turisztikai Képviseletek Szövetsége (ANTOR) szokásos nyárköszöntő partnerpartijára a szakma és a szaksajtó képviselőit.

Igen, az elmúlt években több képviselet bezárt, mint például a román, az olasz, a cseh, és nem volt ott a francia turizmust képviselő Babette, azaz Elisabeth Parragh-Pataki sem, aki tavaly ilyenkor búcsúzott nyugdíjba vonulása alkalmából. De Bakonyi Erika (Lengyelország), Marin Skenderovic (Horvátország), Hangya Edina (Málta), Sona Jelinkova (Szlovákia) és Ács Viktória (Ciprus), a nevezett országok idegenforgalmának hazai reprezentánsai (képünkön balról jobbra) ezúttal is vendégül látták a Károlyi étteremben a szakmai partnereiket.

 

A partin részt vett Erdei Bálint, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége elnöke, számos utazási iroda és fuvaroztató cég vezetője, valamint az utazási témákról gyakran író újságírók.

Szlovákia tavaly kétszámjegyű magyar utasszám-növekedést ért el, Horvátországban pedig a tavalyi rekord után, idén vélhető újabb csúcsot dönt meg a magyar beutazás. A többi ország képviselője szerint előreláthatóan ebben az évben is jól alakul a kiutaztatás, a magyarok körében változatlanul népszerű úti cél Lengyelország, Ciprus és Málta is.

Az est jó hangulatáról – a kellemes társaságon kívül – a máltai és a ciprusi bor- és konyakkínálat, az ízes svédasztalos vacsora és az elmaradhatatlan tombola gondoskodott.