Csákány Csaba a Gruber-reisen színeiben tért vissza

Forrás: turizmus.com

 2016. január 09. 15:31

Új osztrák utazásszervező jelent meg a hazai piacon: az Ausztriában 1968 óta létező Gruber-reisen magyarországi képviselete január 4-én kezdte meg tevékenységét, Csákány Csaba vezetésével.

A Gruber-reisen fő profilja az egyéni, autós utazók kiszolgálása, de, szerveznek  repülős utazásokat is,  klasszikus nyaraló desztinációkba, menetrendszerinti járatokra építve,   valamint, autóbuszos utazásokat is indítanak.

„A hazai képviselet szintén az egyéni, autós utakra fókuszál, Horvátországban, Olaszországban és Szlovéniában kínálunk, jellemzően középkategóriás szálláshelyeket. A későbbiekben a repülős úti célok (Mauritius, Seychelles-szigetek) szállodáit is értékesítjük majd a hazai utazóközönségnek" – nyilatkozta szerkesztőségünknek Csákány Csaba, a cég magyarországi képviseletvezetője. A szakember az anyacég állományában, annak country menedzsereként dolgozik, egyetlen munkatársa a help desket is üzemeltető Guba Tímea lesz.

Magyar nyelvű honlappal nem készülnek, hiszen a gazdag árualapot közvetítőpartnereiken keresztül értékesítik.  Merész terveik elérésében nagy szerepet szánnak partnereiknek, ugyanis, az első évben, 8-9 ezer utassal számolnak.

132 oldalas, magyar nyelvű katalógusuk várhatóan február közepén jelenik meg, s körülbelül 200 szálláshelyet tartalmaz majd, Horvátországban, Olaszországban és Szlovéniában, elsősorban tengerparti területeken. Eurós árakon értékesített termékeik mind kategóriában, mind minőségben az egykori Terra Reisen korábbi árualapjához hasonlítanak.

A szakember elérhetősége:  csaba.csakany@gruberreisen.at