Családi hétvége a Neckermann-nal Bükfürdőn

 2013. szeptember 30. 10:46

Az utazásszervező fennállásának 20. évfordulójának ünneplésére szeptember utolsó hétvégéjére családi hétvégét szervezett értékesítő partnerei számára, amelyhez az ugyancsak évfordulót ünneplő Danubius szállodalánc bükfürdői szállodáját választotta.

A Neckermann Klub Oázis programjában az értékesítők egész családja részesülhetett, másrészt all inclusive ellátásával egész napos kényeztetésben lehetett része a vendégeknek.

„Nyertem!” - szinte a három nap minden órájában elhangozhatott ez a mondat többször is, ugyanis a felnőtt és a gyerekeknek szánt programok egymásután sorakoztak a Klub Oázis és a Danubius animátorai szervezésében, amelyekhez a Neckermann és a Ciprusi Idegenforgalmi Hivatal  ajándékokkal készült. A napközbeni vizes és játszószobai kalandok után este a felhőtlen kikapcsolódás ideje volt, hiszen egyszer Gerendás Péter szórakoztatta a közönséget, másnap pedig Ciprus ízeit, borait lehetett megkóstolni, illetve magát a szigetet egy kicsit képekben, zenéje révén megismerni.

 

A Neckermann Klub Oázis programja télen is folytatódik, hiszen Zalakaros családbarát fürdőkomplexumában a külső és idén nyáron megnyitott belső Neckermann Klub Oázis Gyermekvilág paradicsomában izgalmas és ingyenes programok várnak minden korosztályra. A szórakozást a Béres Alexandra által képzett Klub Oázis animátorok biztosítják a Neckermann utasoknak mind belföldön, mind pedig a külföldi nyaralóhelyeken.

A rendezvénynek hatalmas sikere volt, mintegy 140 értékesítő érkezett családjával az eseményre. A Neckermann tervezi, hogy a jövőben is rendszeresen az ország különböző szállodáiban nagyon kedvezményes kikapcsolódási lehetőséget biztosít dolgozóinak és partnereinek.