CWT: country managerek nélkül a régióban

Forrás: turizmus.com

 2020. január 24. 14:24

Az egyik legnagyobb üzleti utaztatással foglalkozó globális utazási iroda, a CWT január 20-án bejelentette, hogy egyszerűsíti működési modelljét az Európát, a Közel-Keletet és Afrikát lefedő EMEA régióban.

A vállalat működési modelljének átalakítása tavaly kezdődött az EMEA régió számos országában, az idén januárban pedig Görögországra, Marokkóra, Kelet-Európa és a Baltikum államaira került sor. Az átalakulás lényege, hogy többfunkciós piacmenedzselő csapatok (cross-functional market management teams) veszik át a helyi piacok kezelését.

„Örömmel látjuk azokat a pozitív visszajelzéseket az ügyfelek részéről, amelyet tavaly kaptunk a német, olasz, benelux, brit, ír, francia és spanyol piacokról az átalakítás után. Miután a country managerek helyét piacmenedzselő csapatok vették át, agilisabbá és az ügyféligények kiszolgálására alkalmasabbakká váltunk" – jelentette ki Chris Bowen, a CWT regionális ügyvezető igazgatója.

„A többfunkciós helyi menedzsment megközelítést sikeresen kipróbáltuk és teszteltük tavaly, az ügyfelek is jól fogadták, akik szerint a CWT képes belülről és szolgáltatásait tekintve egyaránt megújulni" – tette hozzá.

A bejelentés értelmében számos country manager távozik a cégtől a hónap végével. Ők a következők: Anthony Venios country general manager – Görögország; Abdelhamid Bernoussi general manager – Marokkó; Carmen Alexandru country manager – Románia; Kollár Judit general manager – Magyarország; Jiri Homolka country manager – Csehország; Pauls Gusts igazgatóhelyettes – Lettország és Rasa Barisiene igazgató – Litvánia és Lettország.

Kateryna Tarkhanova, ukrajnai country manager február végén távozik a cégtől.