Czeh Airlines–Aviareps együttműködés Magyarországon és Ausztriában

 2010. november 29. 19:20

2011. január elsejétől az AVIAREPS jár el a Czeh Airlines Általános értékesítési ügynökségeként Magyarországon és Ausztriában. A Cseh Köztársaság nemzeti fuvarozója megbízásából a világ egyik vezető légiközlekedési és idegenforgalmi szolgáltató vállalata fogja ellátni az összes jövőbeni értékesítési, marketing és jegyeladási feladatokat.

Az együttműködéstől azt várják, hogy az AVIAREPS osztrák és magyar piacon szerzett sokoldalú tapasztalatainak köszönhetően a Czeh Airines több potenciális ügyfelet tud majd elérni a jövőben, mint valaha. Az Aviareps  már hét latin-amerikai országban látja el a Cseh Légitársaság általános  értékesítési ügynöki (GSA) feladatait.

A SkyTeam szövetségi tagként működő Cseh Légitársaság új képviseletét az AVIAREPS Budapesten és Bécsben működő leányvállalatai fogják üzemeltetni. A feladatok elvégzéséért Váradi János (magyarországi ügyvezető igazgató) és Sonja Buocz-Lamatsch (ausztriai ügyvezető igazgató) vállalja a felelősséget e két piacon.

A Magyarországra/Magyarországról utazó légi utasok jelenleg naponta három járatot vehetnek igénybe Prága és Budapest között. Ezen túlmenően a légitársaság még napi két járatot üzemeltet ezen az útvonalon a Malévval, Magyarország hivatalos légitársaságával karöltve, kódmegosztásos alapon.