D. Tóth Kriszta a Neckermann nagykövete lett

Forrás: turizmus.com

 2017. május 16. 16:47

A Neckermann D. Tóth Krisztát nevezte ki a SENTIDO Hotels & Resorts márkanagykövetének. Ezeket a szállodákat azoknak az utasoknak ajánlják, akik kiemelkedő szolgáltatásokat, minőségi ételkínálatot, remek wellness-szolgáltatásokat, sportolási és szórakozási lehetőségeket keresnek nyaralásuk során.

Az ismert újságíró-műsorvezető izgalmas utazáson ismerheti meg a márka előnyeit, és nagykövetként a feladata, hogy a SENTIDO Hotels & Resorts letisztult, elegáns, minőségre törekvő koncepcióját népszerűsítse, az utazni vágyók körében – olvasható a Neckermann sajtóközleményében.

A SENTIDO Hotels & Resorts hálózata 68 gyönyörű 4-5 csillagos szállodából áll, a következő országokban: Ausztria, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Egyiptom, Németország, Görögország, Olaszország, Marokkó, Spanyolország, Thaiföld, Tunézia és Törökország. Minden szálloda a Neckermann-Thomas Cook konszern szigorú minőségellenőrzésén esik át, hogy így garantálja a legnagyobb ügyfél-elégedettséget.

 

D. Tóth Kriszta elmondta: azért is örül a márkanagyköveti posztnak, mert így a WMN csapatának is lehetőséget teremthet mesés élmények átélésére.

Kapcsolódó cikkek

Arculatot vált a Neckermann

2015. október 15.