Darth Vader is az indulhatunk.hu-t ünnepelte

Szerző: Elek Lenke

Forrás: turizmus.com

 2015. július 05. 08:51

Kettős évforduló, flash mobbal, kánikulai jelmezes felvonulással – nem szokványos módon ünnepelte fennállásának tizedik évfordulóját az Indulhatunk.hu.

Divatos formát választott a www.indulhatunk.hu, hogy megemlékezzen fennállásának tizedik, első utcai irodája megnyitásának egy éves évfordulójáról. Flash mobbal, Budapest főutcáján, turisták között ünnepelte születésnapját az ország egyik legnagyobb utazási irodája, amelynél az összes utazási ajánlatot egyszerre nézhetjük meg.

Lufiparádé, konfettik, buborékok, szerpentinek, az ablakokban plakátok, jelmezek - a fergeteges hangulatú bulira nem csak a cég dolgozói jöttek el az ország minden részéből, de még „maga” Darth Vader is ellátogatott a Váci utcába, amelynek nagy sikere volt a turisták körében. Az ismert filmes figura korábban már szerepelt az utaztató cég egyik játékkampányában is.

A cégcsoport ez alatt a tíz év alatt rohamtempóban fejlődött . Online és offline – ma már ez a jelszó. Bár pillanatok alatt interneten is választhatunk utakat gazdag kínálatukból, ma már országszerte 18 irodában is megtehetjük ezt, személyesen.

Ahogyan Forró Tamás ügyvezető igazgató elmondta, az idei év első felét az 50 fős csapat kiváló eredményekkel, 125 százalékos teljesítéssel zárta, és forgalomnövekedést várnak az év második felében is.