Decembertől már Zanzibárba is repül a KLM

Forrás: turizmus.com

 2020. október 14. 14:14

Zanzibárral bővül a KLM hosszútávú hálózata, és nő a légitársaság Tanzániába közlekedő egyéb járatainak a száma is.

Amszterdamból Zanzibárba közlekedő járatokkal bővíti hosszútávú hálózatát a KLM, a gépek visszafelé Dar es Salaamon keresztül járnak majd. A jegyeket már október 5-től lehet foglalni, az első gép pedig várhatóan december 10-én repül.

 

A pontos menetrend a következő:

-  KL0515: 9:40-kor indul Amszterdamból, és 20:25-re érkezik Zanzibárba,

-  KL0515: 21:40-kor indul Zanzibárból, 22:35-kor ér Dar es Salaamba,

-  KL0515: 23:40-kor indul tovább Dar es Salaamból, 7:00-kor érkezik Amszterdamba.

 

A járatok csütörtökönként és vasárnaponként közlekednek majd.

A folyamatosan változó utazási szabályozások tekintetében a fenti menetrend változhat, azért az utasoknak mindig érdemes a KLM weboldalán, illetve az applikációban tájékozódni.

A gépek visszafelé Dar es Salaamban is leszállnak majd

Fotó: KLM/Thinkstock

„Légitársaságként elsődleges feladatunk, hogy összekössük a világ legfontosabb pontjait, és hogy népszerűsítsük a fenntartható turizmust és a fenntartható fejlődést. Hálásak vagyunk Tanzániának a vendégszeretetéért, amivel immáron több mint 50 éve fogadják járatainkat. Nagyon várjuk, hogy tovább erősítsük ezt a köteléket, és hogy utasaink megismerhessék Zanzibárt” – mondta Alexander van de Wint, a KLM tanzániai országos vezetője.

Kelet-Afrika kiemelten fontos régió a KLM számára, Zanzibár a 6. desztináció a térségben, és a 3. Tanzániában.

A KLM jelenleg heti 4 járatot indít Tanzániába, amit októberben ötre, december 10-én pedig hatra emel. Az utasokat 787 Dreamliner fogja szállítani, amely a KLM flottájának legfenntarthatóbb gépe.

 

Biztonsági intézkedések

A KLM gépein továbbra is fokozott egészségügyi intézkedések vannak érvényben, a légitársaság azonban elkötelezett a kényelmes és fenntartható repülés mellett.

A gépeken csak maszkban lehet utazni, a fedélzeten különleges higiéniai felszerelés található, a kabinokban fokozott takarítást végeznek, a levegőt pedig HEPA szűrőkkel tisztítják.