Isztambulon át már Detroitba is eljuthatunk a Turkish Airlines járatával

Forrás: turizmus.com

 2023. november 17. 12:43

A Turkish Airlines egy detroiti járat indításával bővíti tovább hálózatát: november 15-től hetente három napon közlekednek az isztambuli és a detroiti Metropolitan Wayne County repülőtér között a légitársaság gépei.

A járatok száma december 25. után heti négyre bővül. A detroiti járatok felvételével a Turkish Airlines 345 célállomásra bővítette hálózatát, és immár 13 célállomást szolgál ki az Egyesült Államokban.

Az első járatot ünnepélyes, vízágyús tisztelgéssel köszöntötték a Metropolitan Wayne County repülőtéren.

Új járatot indított Isztambul és Detroit között a Turkish Airlines

Fotó: 123rf.com

 

"Két nagyszerű várost, Isztambult és Detroitot hoztuk közelebb egymáshoz a közvetlen járat elindításával. Nagyon örülünk, hogy összekapcsolhatjuk Isztambult és Detroitot, lehetőséget teremtve az utazásra, az üzleti életre és a városok kulturális felfedezésére" – mondta a Turkish Airlines igazgatótanácsa bizottságának elnöke, Prof. Dr. Ahmet Bolat az ünnepségen.

A Michigan államban található Detroit az Egyesült Államok tizedik legnagyobb városa, amely elsősorban az autóipar központjaként ismert. A "Motor City"-ként is emlegetett Detroit gazdag zenei és kulturális örökséggel rendelkezik.