Díjat nyert az Amadeus virtuális kártyaszolgáltatása

Forrás: turizmus.com

 2017. február 08. 15:41

Az Ixaris és az Amadeus közös, B2B Wallet névre keresztelt szolgáltatását díjazták a The Card & Payments Awards díjkiosztón. A virtuális kártyaszolgáltatás a „Best Business Card” kategóriában nyerte el az első helyet a londoni eseményen.

Az Amadeus tavalyi évben indította útjára virtuális bankkártya-szolgáltatását, melynek népszerűsége Magyarországon is napról napra növekszik. Az innovatív megoldás a The Card & Payments Awards díjátadón, a szakmai zsűri értékelése alapján érdemelte ki az első helyet „Best Business Card” kategóriában. Használatával olyan fizetési stratégia alakítható ki, mely új alapokra helyezi az utazási szolgáltatások fizetésének eddig megszokott gyakorlatát.

 

A virtuális bankkártyák olyan egyedi – többnyire egyszer használatos, limitált érvényességi idővel ellátott – bankkártyaszámok, melyek minden olyan esetben használhatóak, ahol nem szükséges a bankkártya fizikai jelenléte. Az Amadeus B2B Wallet egyetlen egységes megoldást kínál valamennyi fizetési tranzakcióra, legyen szó GDS-ben történő, vagy fapados repülőjegy foglalásról, szállásfoglalásról, vagy egyéb utazással kapcsolatos szolgáltatásról. Az egyedi kártyaszámoknak és a limitált érvényességi időnek köszönhetően minimálisra csökkenthető a kártyaszámokkal történő visszaélések száma, míg a VISA- és MasterCard-garanciák a szolgáltató esetleges csődje esetén is védelmet biztosítanak.

Az Amadeus B2B Wallet-tel a felhasználóknak bevételeik növelésére is lehetőségük nyílik. Egyes szolgáltatók esetében az ügyfelek pénzvisszatérítésre válnak jogosulttá, míg más esetekben a szolgáltatók által felszámolt kártyadíjak csökkenthetők, akár nullára. A rendszer által generált riportok nagy segítséget nyújtanak a fizetések utáni adminisztrációban is. Az Amadeus B2B Wallet használatával minden kifizetés egyszerűen és gyorsan beazonosítható, így az elszámolásra és összevezetésre fordítandó idő és költség is jelentősen csökkenthető.

A rendszer előfizetési és havidíj nélkül egyszerűen használható. A szerződéskötést és számlanyitást követően – mely a legfőbb valuták mellett forintban is történhet – az utazási iroda feltölti a számláját, aminek a terhére a jövőben virtuális kártyáit generálhatja. A virtuális kártya generálási folyamata teljesen integrált az Amadeus Selling Platfromban, de lehetőség nyílik az Amadeus-rendszeren kívüli használatra is a szolgáltatás saját weboldalán keresztül.

Bővebb információ az Amadeus B2B Wallet-ről:
sales@hu.amadeus.com
+36 1 880 1100  (x)