Díjazták az 50 éves Avis Magyarországot

Forrás: turizmus.com

 2019. október 04. 13:57

Az Avis Magyarország is képviseltette magát múlt héten az Avis Budget Group éves nemzetközi konferenciáján, Lisszabonban.

A minden évben megrendezésre kerülő rendezvényen sok új innovatív ötlet, vélemény és tapasztalat cserél gazdát, valamint számos képzésen (workshopon) való részvétel lehetőségét biztosítják a részt vevő licence országok képviselői számára.

Mindezeken túl büszkék vagyunk a külön megtiszteltetésre, hogy fennállásának 50. évfordulója alkalmából díjazták az Avis Magyarországot. Az elismerést tulajdonosaink mellett Lengyel Zsolt ügyvezető igazgató személyesen vehette át Hans Muellertől, az ABG licence országokért felelős alelnökétől.

Fennállásának 50. évfordulója alkalmából díjazták az Avis Magyarországot

Fotó: Avis

A díjazásunkra mi mást is reagálhatnánk, mint hogy ígérjük, ügyfeleink számára továbbra is kiváló és professzionális szolgáltatást nyújtunk, teljes mértékben kielégítve az igényeket, biztosítva ezáltal a stresszmentes autókölcsönzés élményét. Mert mi az Avisnél minden alkalommal arra törekszünk , hogy hozzájáruljunk egy felejthetetlen utazáshoz.

Köszönjük a belénk vetett fél évszázados bizalmat!

Az Avis Magyarország csapata

(X)

Kapcsolódó cikkek