Díjazták az Air France-KLM környezetvédelmi erőfeszítéseit

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 19. 14:03

Az Air France-KLM Csoport tizenöt éve szerepel előkelő helyen a Dow Jones Fenntarthatósági Indexen, idén pedig újból sikerült megszereznie az első helyet, ezzel elnyerve a piacvezető címet.

„A mai napon a DJFI az Air France, a KLM és a Transavia dolgozóinak minden területen tanúsított áldozatos munkáját és a közösen tett lépéseit ismerte el. Az Air France-KLM csoport rendkívüli hangsúlyt fektet a társadalmi és környezetvédelmi felelősségvállalásra, folyamatos újításokkal igyekszik mindent megtenni a bolygóért, a dolgozóiért, az ügyfelekért és az eljövendő generációért. Célunk, hogy egyesítsük az ipar szereplőit, hiszen légiközlekedés fenntarthatósága közös érdekünk” – mondta Benjamin Smith, az Air France-KLM vezérigazgatója.

Újra megkapta az elismerést az Air France-KLM csoport

Fotó: Air France

A Standard &Poor’s Dow Jones index és a RobecoSAM által számított DJFI a világ 144, illetve 318 legfelelősebben működő vállalatát hivatott kitüntetni. A DJFI egy mélyelemzésen alapuló rangsor, mely több, mint 3500 nemzetközi csoport gazdasági, társadalmi és környezetvédelmi teljesítményét, valamint vállalatirányítási, ügyfélkapcsolati, környezetvédelmi és társadalmi tevékenységét veszi számba.