Díjmentes bicikliszállítás a Balatonfenyvesi kisvasúton

Forrás: turizmus.com

 2014. október 13. 16:33

Ingyenes kerékpár-szállítási lehetőséget ajánl a Balatonfenyvesi kisvasúton a MÁV-START. Az „ŐSZINyitott Balaton" elnevezésű kezdeményezéshez kapcsolódóan hirdeti meg akcióját a vasúttársaság, október 17-19., valamint október 22. és november 2. között érvényes a kedvezmény.

A csodálatos őszi színekben pompázó Nagyberek növény- és állatvilágának vonatos-kerékpáros felfedezéséhez ajánlja a kedvezményt a vasúttársaság. Díjmentes kerékpárjegy váltása mellett, személyenként egy darab kerékpár szállítható – akár tandem is –, a kedvezmény igénybevételéhez az utasnak rendelkeznie kell a viszonylatra érvényes menetjeggyel, és utazásra jogosító okmánnyal. Speciális igény, például utánfutós kerékpár szállítása esetén is egy utasnak csak egy kerékpárjegynek megfelelő díjmentesség jár.

Az akció időszakában érvényes menetrend szerint a kisvasút járatain korlátozott a kerékpárszállító kapacitás, de igény esetén kerékpárszállító kocsi üzembe állításával bővíthető. Több személyes, illetve csoportos igénybevétel esetén a +36 85 361 831 telefonszámon szükséges egyeztetni a vasúttársaság munkatársával. Vonatonként a kerékpárszállító kocsi üzembe állításával is maximum 16-18 kerékpár elhelyezésére van lehetőség.

További információ a rendezvényről a http://www.nyitottbalaton.hu/ címen található.