Dinamikus Főtaxi

Forrás: turizmus.com

 2019. július 16. 16:32

A Főtaxi csoport ebben az évben is dinamikusan növelte fuvarszámát, amit többek között az idén kötött új partneri megállapodásoknak is köszönhet.

A Főtaxit, a Budapest Taxit és az MB Elite Taxit magában foglaló cégcsoport a nyári hónapokban átlagosan mintegy 360 ezer fuvart bonyolít le, amely forgalom egy jelentős részét a céges partnerek kiszolgálása jelenti.

Idén is dinamikusan növelték szerződött partnereik számát, valamint szerződést hosszabbítottak a Budapest Parkkal és a Sziget Fesztivállal.

Míg a Budapest Parkot a csoport kizárólagos szállítópartnerként szolgálja ki a következő két évben, addig a Sziget Fesztivál esetében a cég taxijait a fesztivállátogatók a K-hídnál lévő, Jégtörő utcai utasfelvételi pontnál vehetik majd igénybe augusztus 7. és 13. között.

A főtaxis sofőrök mintegy 80 százaléka beszél idegen nyelvet

Fotó: Főtaxi

A megnövekedő nyári forgalomhoz nemcsak a szórakozóhelyek és fesztiválok, hanem a Liszt Ferenc Repülőtér is hozzájárul, amelynek a Főtaxi 2010 óta a hivatalos szerződött szállítópartnere.

Nyáron átlagosan mintegy havi másfél millió utas fordul meg a reptéren, ami következtében a Főtaxi reptéri fuvarszáma is jelentősen nő ebben az időszakban.

A külföldi turisták kiszolgálását nemcsak a reptéren dolgozó Főtaxis utaskísérők és az utasfelvételi pult segítik, hanem az is, hogy az itt dolgozó Főtaxis sofőrök mintegy 80 százaléka beszél idegen nyelvet.

Kapcsolódó cikkek

Nevet váltott a Taxify

2019. március 07.