Disztribúciós és technológiai megállapodást kötött a mexikói Interjet és az Amadeus

Forrás: turizmus.com

 2015. július 22. 17:47

Az Amadeus lesz az első GDS, amely az Interjettel kötött megállapodásnak köszönhetően világszerte elérhetővé teszi a mexikói légitársaság járatait az utazási irodák és vállalkozások számára.

Július 14-én jelentette be az Interjet és az Amadeus azt a teljes körű megállapodást, amelynek köszönhetően Mexikó jól prosperáló légitársasága új piacok és nemzetközi vásárlók számára is elérhetővé tudja tenni magas színvonalú, ugyanakkor kedvező árú szolgáltatásait.

Az Interjet teljes útvonal-hálózata megtalálható lesz az Amadeus-rendszerben, így az egész világon foglalhatóvá válik. Az Amadeus rendszerét használva az utazási irodák és az üzleti ügyfelek közvetlen információt kapnak a járatokról, a rendelkezésre álló szabad helyekről, ami további segítséget nyújt az Interjet márka globális megismertetésére.

Az Interjet egy új generációs IT-platformot alkalmaz majd az Amadeus Altea Reservation rendszerében a foglalások elkészítése és a jegyek kiállítása során, ami így jobban megfelel majd az utazási irodák foglalási szokásainak. Az újítások bevezetése nagyobb hatékonyságot biztosít az üzemelés során és lehetőséget teremt a légitársaságnak más világszínvonalú légi fuvarozókkal történő együttműködésre, partnerségre. Végső soron pedig hozzájárul az utazási élmény növeléséhez.

Ma az Amadeuson keresztüli foglalások 80 százalékát olyan légitársaságok teszik ki, amelyekkel az Amadeusnak tartalommegosztásra szóló megállapodása van és több mint 80 „fapados" légitársaság található a kereskedelmi partnerei között. 2015 első negyedévében, az előző év ugyanezen időszakához képest, 19 százalékkal nőtt azon utazási irodák száma is, amelyek az Amadeus rendszerén belül készítik „fapados" foglalásaikat.