DMC-szolgáltatásokkal egészült ki az ország első zero waste rendezvényszervezője, a HighVibes

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. március 06. 12:54

Lehetőséget teremtenek arra, hogy a hazánkba érkező céges csoportok minimalizálják a környezeti hatásukat.

A rendezvényszervező cég néhány éve teljes átalakuláson ment keresztül: működése minden elemét újragondolták az alapítók, és elindították a régió első fenntartható rendezvénycégét. Most pedig megalakult a márka DMC-szolgáltatásokat nyújtó lába, a HighVibes Budapest.

Körmendy Panka és Pécsi Szabi, a cég alapítói folyamatosan keresik az új lehetőségeket. Ruisz Gyurival együtt álmodták meg a céget, ami azóta többször is átalakult, és a piaci trendek élére állt. A szerelemprojektként induló márka ma már incentive túrákat, famtripeket, csapatépítőket, konferenciákat és tréningeket szervez nemzetközi és külföldi cégeknek is, méghozzá fenntarthatóan.

Körmendy Panka és Pécsi Szabi, a HighVibes alapítói

Fotó: HighVibes

A MICE-szolgáltatások a HighVibes által kiadott zöld útmutatóban is leírt hét lépésre épülnek, azonban ezeket az alapelveket külföldi csapatokra szabva, a helyi lehetőségek és a holisztikus gondolkodásmód egységesítésével nyújtja a cég.

“Lehetőséget akartunk teremteni arra, hogy minimalizálják a környezeti hatásukat az országba érkező céges csoportok. Úgy szerettük volna kiterjeszteni a tevékenységünket, hogy megmaradjon az az elvünk, hogy lokálisan oldjuk meg a környezetvédelem kihívásait, tehát ott sepregetünk, ahol lábnyomot hagyunk. Nagyon fontos érték a külföldi cégek számára, hogy évtizedes tapasztalatra támaszkodva tudunk fenntartható és magas minőségű, egyedi, izgalmas helyszíneket és programokat ajánlani – ezért imádjuk Budapestet, mert rengeteg itt a lehetőség. Mindezt pedig egy globális probléma köré épült holisztikus gondolkodásmód övezi. A HighVibes Budapest egy modern, nyugati értékekre épülő márka” – mondta a cég marketingmenedzsere.

A HighVibes Budapest részt vett az idei Conventa fenntarthatósági kiállításon, ahol rengeteg tapasztalatot és kapcsolatot gyűjtöttek, és egész biztosan találkozhatnak még idén a céggel élőben is az érdeklődők. Addig is a weboldalukon tájékozódhatsz, ha pedig kérdésed van, tedd fel!

(X)