Door-to-door utazási élmény értékesítése az Amadeusban

Forrás: turizmus.com

 2015. április 02. 17:34

Partnerségre lépett a Blacklane és az Amadeus A világ egyik vezető turisztikai szolgáltatója, az Amadeus és a Blacklane megállapodásának köszönhetően hamarosan minden Amadeus csatornán elérhető lesz a transzfer szolgáltatás az Amadeus Taxi & Transfer solution révén.

Napjainkban az utasok kiemelten igénylik a magas színvonalú, megbízható földi szállítási módokat, amellyel zökkenőmentes lehet az utazás. Eközben az utazási irodák, üzleti utazásszervezők (TMC) és repterek növelni szeretnék bevételeiket. A Blacklane előre foglalható fuvarokat szolgál szakképzett vezetőkkel, fix áron, a világ több mint 50 országában.

A megállapodásnak köszönhetően az utasok számára lehetséges lesz transzfer foglalására a repülőterekről, hotelekből vagy más helyekről olyan módon, ahogyan a rendszer lehetővé teszi a repülőjegyek, szállások vagy autóbérlések foglalását már ma is. Az Amadeus Taxi & Transfer solution egy felhasználóbarát rendszer, amelyet a légitársaságok és az utazási irodák is egyszerűen tudnak saját rendszerükbe illeszteni. Sőt, mi több, az Amadeus jelenléte az utazási láncolatban lehetővé teszi a szolgáltatás teljes integrálását az utasok Passenger Name Record (PNR) adataiba és a számlázási/könyvelési rendszerekbe: ez a különleges előny, amely az Amadeus Taxi & Transfer solutiont megkülönbözteti más piaci szereplőktől.