Dreamliner Párizs és Montreál között

Forrás: turizmus.com

 2016. december 05. 15:58

2017. május 1-től a francia légitársaság a legújabb kabinokkal felszerelt Boeing 787-es repülőgépei szállítják majd az utasokat a párizsi Charles de Gaulle repülőtér és Montreal között.

Montreal lesz az Air France első Dreamlinerrel kiszolgált transzatlanti desztinációja jövő év májusától.

A Boeing 787-es repülőgép számos előnnyel bír, hiszen az utasok a legújabb Air France kabinok kényelmét élvezhetik. 30 Business ülés, fokozott kényelem a 21 üléses Premium Economy kabinban és 225 Economy ülés várja az utasokat a fedélzeten. A Dreamlineren 30%-kal nagyobbak az ablakok, tágasabbak a terek és fedélzeti wifi szolgáltatás is elérhető. Az új repülőgép csendesebb és üzemanyag-takarékosabb, a környezetkímélő motorok szén-dioxid kibocsátása 20 százalékkal alacsonyabb az átlagosnál.

 

Az első Dreamliner repülőgép 2016 december másodikán csatlakozik az Air France flottájához, és 2017 január 9-én indul első útjára Kairóba. A második B787-es jövő év áprilisában érkezik, ez szolgálja majd ki a Montreali járatot májustól.

Az Air France megújította a Premium Economy üléseket, hogy vendégeik még kényelmesebben utazhassanak. 2017 elejétől a Boeing 787-es repülőgépen a Premium Economy ülés 51 centiméter széles lesz, kényelmesebbek lesznek a párnák, és nagyobb tér jut a lábaknak. A kagylószerű kialakítás lehetővé teszi az ülés 130 fokos döntését, hogy az alvás még pihentetőbb legyen.

Az élmény már a repülőtéren elkezdődik azzal, hogy a premium economy jeggyel rendelkezők a SkyPriority sorokat is igénybe vehetik a beszállításnál, 29 kilóval több poggyászt vihetnek a fedélzetre az economyhoz képest és korlátlan számú újságot letölthetnek le a mobilapplikáción keresztül.