Dubaiban a fantázia szab határt a lehetőségeknek az Utazom.com-nál

Forrás: turizmus.com

 2018. április 11. 12:00

Új lehetőséggel, a „Dubai à la carte” programmal bővült az utazom.com kínálata az Egyesült Arab Emirátusokban.

Az online utazásszervező eddig is széles szállás és programkínálattal rendelkezett az Egyesült Arab Emirátusokban, hiszen Dubai mellett foglalható náluk Ajman, Abu Dhabi és Ras Al Khaimah is.

Az utazom.com egzotikus útjai kombinálhatók Dubai-jal és egyre népszerűbb az utazásszervezőnél az Emirátusokkal kombinálható magyar idegenvezetős Omán-túra is. Az összes dubai programhoz foglalhatók magyar nyelvű fakultatív programok, akár 2 főtől.

Ezt a kínálatot egészíti ki az exkluzív fakultatív programokkal megfűszerezett „Dubai à la carte” program, amely az Emirates menetrendszerinti járataival érhető el és a magyar piacon egyedülálló fakultatív lehetőségeket tartalmaz. Ilyen program például a Beduin reggeli a sivatagban, a Teveverseny, az arab sivatag lóháton program, az ökotúra, mangrovefa ültetéssel, városnézés egy építész szemével program vagy egy tuning műhely meglátogatása (és választott autó kipróbálása). Ezek a kirándulások angol nyelven érhetők el.

Egy izgalmas fakultatív program az Utazom.com dubai kínálatában: teveverseny

Fotó: utazom.com

A saját ízlés szerint összeválogatható programok kombinálhatók is az eddig is kínált magyar nyelvű fakultatív lehetőségekkel, illetve a dubai tartózkodás meghosszabbítható egy egzotikus nyaralással Thaiföldön, a Maldív-, vagy a Seychelle-szigeteken. Így az utazom.com-nál tényleg csak a fantázia szab határt a lehetőségeknek, ha az Egyesült Arab Emirátusokról van szó!

(X)