DUNATAXI télen DUNARAMA nyáron!

Forrás: turizmus.com

 2017. november 10. 15:35

A DUNARAMA fahajói november 12-én megkezdték a téli pihenőjüket, hogy a jövő szezon kezdetével legszebb formájukban állhassanak újra a vendégeink rendelkezésére. Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves partnerünknek, az idei sikeres együttműködést!

A téli időszak kezdetével a DUNATAXI várja a privát budapesti vagy a Dunakanyar hajózást választó vendégeit. Az egyedi tervezésű, 12 fő és kerékpárok szállítására is alkalmas vízitaxi fűtéssel és klímával is felszerelt, így kiválóan alkalmas a 365 napos üzemre. Reméljük az idei tél kegyes lesz hozzánk, és a jégzajlás sem küldi a DUNATAXI-t kényszerpihenőre!


A hajó remek megoldás azok számára, akik szeretnék a kihagyhatatlan budapesti hajós városnézés élményét a tömegtől, várakozástól mentesen átélni. A programok egyéni igények szerint alakíthatóak, bármikor rendelkezésre állunk, italok és hidegtálak is rendelhetőek a fedélzetre. 

Decemberben lehetőség nyílik, a szentendrei karácsonyi vásár meglátogatására is. Velünk csak 30 perc az út a művészetek városába, ahol a belvároson végigfutó vásárban nyugodtabb körülmények között nézelődhetnek, kóstolgathatnak a vendégek. 

www.dunataxi.hu

(x)