Easia Travel, a délkelet-ázsiai szakértő

Forrás: turizmus.com

 2019. október 07. 13:22

Sikertörténetekről mindig szívesen olvas az ember, mert hitet és erőt adnak a mindennapokra. Az STR CEE délkelet-ázsiai partnere, az EASIA Travel egy ilyen példával szolgál: lelkesedéssel és szorgalmas munkával mindenki valóra válthatja az álmait.

A kezdés már-már klasszikusnak számít: egy kávézás alkalmával merült fel három jó barátban az ötlet, hogy a turizmusban megszerzett tudásukat beépítik a gyakorlatba, és létrehoznak egy olyan irodát, amely remekül ötvözi a szakmai tudást a kreativitással és az innovációval.

2003-ban először Vietnámmal kezdtek el foglalkozni, majd 3 évvel később már Laosz, Kambodzsa és Myanmar is szerepelt a kínálatukban. Azonban nem elégedtek meg az online világ nyújtotta értékesítési lehetőségekkel, hanem a személyes kapcsolatokra építették az üzletüket, ezért Európában, Észak-Amerikában, Ausztráliában és Thaiföldön is nyitottak irodákat.

Vietnám

Fotó: Pixabay

Jelenleg a 23 kirendeltségükön összesen 436 kolléga dolgozik, és mára Délkelet-Ázsia egyik legnagyobb utazásszervező cégévé váltak. Aki már dolgozott velük, tudja, hogy mindent tudnak, amit erről a régióról tudni kell. Nem jönnek zavarba, ha egy kisebb, eldugott faluban kell folklór programot találniuk, de akkor sem, ha egy luxusszálloda tetőtéri bárjában kell koktélpartyt szervezniük.

Bővebb információ az Easia Travelről ITT található.
(X)
.