Eddigi legszélesebb kínálatával indította téli értékesítését a Neckermann

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 09. 17:22

A tatai Old Lake golf klubba invitálta partnereit a Neckermann, hogy bemutassa téli kínálatát. A szakmai programon számos újdonságot mutatott be az utazásszervező, ami várhatóan télen is biztosítja az idei nyáron elért növekedés folytatását.

Egységesen elmondható, hogy mind sí, mind repülős területen soha nem látott széles választékból lehet szemezgetni. Ezekből a kiadványok csak egy szűk szeletet mutatnak be, a foglalási rendszerekben a teljes portfólió elérhető.

A síelni vágyók számára a tavaly bevezetett HÓGARANCIÁt idén is számos szállás esetén igénybe lehet venni, bővült a francia terepek kínálata, illetve a valóban speciális élményre vágyók Svájcban akár egy igluban is éjszakázhatnak.

 

A melegebb tájakra utazók számára újdonság a magyar Neckermann kínálatában a Dél-Afrikai Köztársaság, Namíbia, illetve számos Karib-sziget (Antigua, Barbados, Grenada, Tobago), elindul a speciális dinamikus csomag kínálat, melynek segítségével számos úti célra, szabadon csomagba szervezhetők a menetrend szerinti repülőjáratok és a Neckermann szálláskínálata. Ezzel az újdonsággal először most Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Costa del Sol, Mallorca, Faro (Portugália), illetve Thaiföldön Bangkok és Phuket, Dubai, Sri Lanka és Bali úti célok érhetők el.

További újdonság, hogy a szokásos saját Tenerife téli charterjárathoz idén hozzá lehet kombinálni egy MSC hajóutat is, ami a Kanári szigetek mellett egyik héten Marokkóba, másik héten Madeirára viszi el az utasokat.

Szintén újdonság a Thomas Cook csoporthoz tartozó Condor légitársaság új Premium Economy osztálya, mely komfortosabb utazást tesz lehetővé, most még 50%-os kedvezményes előfoglalási áron.

Előfoglalási kedvezmények minden területen elérhetők, most szeptemberben érvényesek a legnagyobb kedvezmények. Ugyancsak érdemes a szilveszteri ajánlatokat is most lefoglalni (pl. Málta, síutak), mert a kedvelt szállodák és úti célok hamar elfogynak.

A Neckermann kínálatát 3 szállodapartner egészítette ki. A Melia, az Iberostar és a Bahia Principe szállodák kedveltek az utasok körében és idén is számos úti célra csábítanak.

A szakmai program után mindenki felfedezhette a tatai golfpályát, golfoktatáson vehetett részt és élvezhette a számos ingyenes programot. A gyerekekre is rengeteg program várt és számos vendégünk helikopterről is megtekintette a környéket.