Egy 40 éves sikertörténet

Forrás: turizmus.com

 2019. november 12. 16:25

Az STR a német nyelvterület után meghódította Kelet-Közép-Európát, aztán jött Spanyolország és Skandinávia. Ma már 24 DMC programjait értékesítik irodái.

Az STR Destination Handling Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában és néhány, Európában tevékenykedő desztinációsmenedzsment-cég kizárólagos sales irodájaként működik  Európa meghatározó turisztikai piacain. A partnerek száma folyamatosan nő, az alapításkor, 1980-ban még csak 7,

napjainkban azonban már 24 az általuk képviselt irodák száma.

Kezdetben még csak a német nyelvterületekre koncentráltak, de 2007-től a cégcsoport része lett az STR CEE, így a kelet-közép-európai régió utazási irodái már a budapesti székhelyű STR-irodából kapják a szakmai segítséget.

Az üzleti modell jónak bizonyult, az STR CEE után a Közel-Kelet, a spanyol és a skandináv STR-irodák következnek, így a cég évről évre egyre meghatározóbb az európai turisztikai piacon.

Fotó: STR CEE

A siker kulcsa pedig nem más, minthogy az általuk képviselt irodák szigorú ellenőrzés, majd tesztelés után kerülhetnek be a portfóliójukba annak érdekében, hogy magas szintű szolgáltatást tudjanak biztosítani az ügyfeleiknek.

Folyamatosan gyűjtik a legfrissebb információkat, trendeket az úti célokról és DMC-partnereik szolgáltatásairól, így mind a szabadidős, mind az incentive szegmensben széles portfólióval segítik az utazási irodákat, amelyeknek a szolgáltatás igénybevétele teljesen ingyenes.

(X)

Kapcsolódó cikkek

A világ körül az STR CEE-vel

2019. szeptember 24.