Egy nap Gerard Piquével a fedélzeten

Forrás: turizmus.com

 2017. június 19. 10:36

A Costa Cruises az interneten és a közösségi médiában indította el új nemzetközi kampányát, amelynek főszereplője Gerard Piqué, az FC Barcelona és a spanyol nemzeti válogatott hátvédje.

Az olasz hajótársaság új videója már elérhető a Costa hivatalos weboldalán, csakúgy, mint a Costa összes közösségi média-csatornáján.

A videó fő témája a fedélzeti élet, melyet Piqué tolmácsol, csatlakozva a két legutóbbi Costa Cruises-médiakampány sztárjához, feleségéhez, Shakirához.

A Costa zászlóshajóján, a Costa Diademán forgatott videó egy tipikus napot mutat be napkeltétől napnyugtáig a Costa Crociere hajók fedélzetén, ahol különféle szituációkban látjuk Piquét. A spanyol játékosnak kivételes kihívásnak kell eleget tennie, modellként kell helytállnia 100 további, a hajó fedélzetén különféle jelenetekbe „fagyott” résztvevővel a háttérben.

A focista a forgatás alatt

Fotó: Costa Cruises

Piqué a film főhőse, aki mozdulatlanul jelenik meg egy sor humoros szituációban: barátokkal tréfálkozik a központi medence mellett, szemrevételezi a központi átriumot a panorámás üvegliftből, az egyik balkonos kabinból kinézve gyönyörködik a kilátásban. A nézők Piquét követve felfedezhetik a gőzölgő Samsara Spa világát, ahol a futballjátékos relaxál kicsit, mielőtt elfogyasztana egy exkluzív vacsorát a Club étteremben. A reklámfilm a kulisszák mögé is bepillant az Emerald Színházban: Piqué kikukucskál a színpadra a függöny felgördülését megelőző, feszült pillanatokban. Végezetül a Principe Nero bárba érkezünk, ahol Piqué a többi vendéggel bulizva befejezi a napot.

A Costa Cruises új digitális reklámkampánya az egyik legnépszerűbb online trendet követi. A kampányanyagok a Costa minden közösségi média csatornájára felkerülnek a világ minden táján, a Facebooktól a Twitteren át az Instagramig. A digitális kampány 15 és 30 másodperces, illetve 3 perces klipekből áll. A beharangozó időszakot is beleértve, a kampány egész nyáron tart.