Egyesült Arab Emirátusok: csillogó varázs a Premio Travellel

Forrás: turizmus.com

 2016. november 24. 16:19

A körutazásokat szervező Premio Travel tanulmányútra hívta néhány partnerét, amelyen bemutatta az Egyesült Arab Emirátusokba szervezett, megújult programját (Abu Dhabi – Dubai – Ras al Khaimah).

A 6 napos utazás során a vendégek élvezhették az Emirates légitársaság kényelmi szolgáltatásait, megtekintették a legjelentősebb látnivalókat, illetve néhány kiemelt szállodát is végigjártak, hogy utasaik részére a lehető legpontosabb információkkal szolgálhassanak.

A program során megtekintettek 7 szállodát, részt vettek egy vacsorával egybekötött sivatagi szafari programon, egy esti hajós vacsorán, látogatást tettek az Abu Dhabiban lévő Zayed Sheik mecsetben és nem maradhatott ki a világ legmagasabb épületének, a dubaji Burj Khalifa meghódítása sem.

Ezen kívül több olyan helyi nevezetes látnivaló is szerepelt a programban, mint a Dubai Mall bevásárlóközpont, a Souk Madinat Jumairah, az Atlantis hotel és a Pálma sziget, a Burj al Arab, a világhírű esti szökőkutas fényjáték a Burj Khalifa-val a háttérben. Az utazás méltó befejezéseként pedig Ras al Khaimah-ban, egy csodálatos 5*-os hotelben pihenhették ki a résztvevők a sűrű programot.

 

Az úttal az iroda szerette volna megmutatni partnereinek, hogy milyen színvonalú és szervezésű utazásokat szervez, annak érdekében, hogy a résztvevők első kézből tudják átadni utasaik részére a látottakat.

Fontos tudni, hogy a Premio Travel körutazásokat szervező utazási iroda, vagyis minden utazáskor magyar nyelvű idegenvezető van a csoporttal, az utazási csomagok tartalmaznak egész napos kirándulásokat, de pihenésre is van lehetőség. Elsősorban olyan utasok részére ajánlják programjaikat, akik szeretnének sok érdekes információt megtudni az idegenvezetőtől és szívesen kelnek útra akár minden nap is a kint tartózkodás alatt.

A napokban megjelent katalógust az összes partnerüknek postázták, és ajánlataik megtalálhatók az xml rendszerekben is.