Egyiptom télen is az ETI-vel

Forrás: turizmus.com

 2014. november 04. 16:18

Az ETI is programozza a téli időszakban Egyiptomot Budapestről. A desztináció népszerűsítésére rövid, ám annál hatékonyabb nemzetközi study tourt szervezett, melyen magyar, szlovák, osztrák és szlovén partnerirodák ismerkedhettek meg az iroda kínálatával.

A szakemberek először Hurghada és Makadi Bay Red Sea Hoteljeit tekintették meg. Az ETI a Red Sea Hotelek kizárólagos képviselője Magyarországon, amelyek olyan előnyöket kínálnak például, mint a közvetlen transzfer a repülőtérről, a késői kijelentkezést vagy a szobában elhelyezett strandtörölközők. A szállodák közül több elnyerte már a TripAdvisor kiváló minősítését, például az ötcsillagos Makadi Palace, Makadi Spa, The Grand Resort vagy a Siva Grand Beach. Két legújabb, ötcsillagos hoteljük a Makadi Bayen épült 2012-ben: a 280 szobás, 11 étteremmel rendelkező Makadi Spa csak felnőttek számára foglalható, ezzel szemben a 600 szobás Sunwing Waterworld Makadi egyedülálló víziparkjával és számtalan, összesen 515 méter hosszú csúszdáival igazi családi nyaralóparadicsom.

A képen a magyar és a szlovén kollégák Luxorban

A cégcsoporthoz tartozik a kilenc hajóval rendelkező Grand Cruises is. A viszonteladók Luxorba utaztak, és ezek közül  többet megtekinthettek, illetve azt is megtapasztalhatták, milyen érzés a Níluson egy hajóról nézni a naplementét, és ott is éjszakázni.

Bár a csapatnak kevés ideje maradt lazítani, luxori és karnaki templomok nem maradt ki a programból, és a novemberben is kellemes hőmérsékletű tengerben is megmártózhattak, mielőtt hazatértek a ködös Magyarországra.

Az ETI a téli szezonban először november 9-én repül Budapestről Hurghadába és Sharm El Sheikhre a Travel Service gépein. Bécsből a tour operator a Fly Niki légitársasággal repül, innen érhető el Marsa Alam és újdonságként a Port Ghalib luxus üdülőövezet is. Budapesti indulással foglalhatók még a nílusi hajóutak, amelyeket egyhetes hurghadai vagy Makadi Bay-i üdüléssel lehet kombinálni.  Az ETI Bécsból induló, közvetlen luxori járatának köszönhetően már az egyhetes nílusi hajóutak is foglalhatóak.