Egyre több funkció az Amadeus Light Ticketing foglalások során

Forrás: turizmus.com

 2016. január 07. 18:25

Az Amadeus folyamatos fejlesztéseinek következő lépéseként már a légitársaságok által e-mailen küldött visszaigazolások preferált nyelvének beállítására is van lehetőség a Light Ticketing foglalások esetén.

A Light Ticketing légitársaságok olyan fapados/hibrid tartalmak, melyek a megszokott inputokkal foglalhatók, árazhatók és állíthatók ki az Amadeusban. Jelenleg az Easyjet, Ryanair, Germanwings, Transavia, Jet2 és az Air Asia légitársaságok érhetők el a Light Ticketing segítségével. Ezek a fuvarozó kalapértelmezetten angolul küldik visszaigazolásaikat, azonban a mostani fejlesztésnek köszönhetően az utazási irodának lehetősége van megadni a légitársaság által küldött visszaigazolás során használni kívánt preferált nyelvet is.

 

Az egyes szolgáltatóknál a következő nyelvek kiválasztására van lehetőség:

_     Easyjet: angol (EN), spanyol (ES), olasz (IT), holland (NL)

_     RyanAir: angol (EN), spanyol (ES), olasz (IT), holland (NL) német (DE), francia (FR), magyar (HU), katalán (CA), dán (DA), görög (EL), litván (LT), norvég (NB), lengyel (PL), portugál (PT), svéd (SV)

_     Germanwings: angol (EN), német (DE)

_     Transavia: angol (EN), spanyol (ES), olasz (IT), holland (NL) német (DE), francia (FR)

_     Jet2: angol (EN)

_     Air Asia: angol (EN)

A választott nyelv a RMZ/CONF*LANG: XXinput segítségével állítható be, ahol XX a választott nyelv ISO kódja. A Light Ticketing légitársaságok foglalásának és jegykiállításának menetéről részletes leírás az Amadeus e-Support Centre oldalán található.

Bővebb információ: sales@hu.amadeus.com , +36 1 880 1100