Kampány Németországban: Ne mondd le az utad!

Forrás: turizmus.com

 2020. március 24. 14:28

Letölthető, ingyenes anyagokkal segítik a német szakmai szervezetek az utazási irodák kampányát, amelyben arra kérik az utasokat, hogy lefoglalt útjukat ne mondják le, csak halasszák el.

A német utazási irodákat tömörítő szakmai szövetségek – a Deutsche Reiseverband (DRV) és a Deutsche Tourismusverband (DTV) – a MUISZ-hoz hasonlóan arra kérik az utasokat, hogy a már lefoglalt útjukat ne mondják le, csak halasszák későbbre. Így a vállalkozások likviditása ugyanis nem kerülne veszélybe, ami a jelenlegi extrém helyzetben kulcsfontosságú – számol be cikkében a touristik-aktuell.de.

„Egyszer minden válság véget ér. Megint elkezdenek majd utazni az emberek, és akkor újra be kell indítanunk a turizmust. Mindenki segít ebben, aki most nem törli utazását” – tette hozzá Norbert Fiebig, a DRV elnöke.

Ez a kép a buszos utazókat kéri útjuk elhalasztására az „Aki szeret utazni, halaszt!” szlogennel

Fotó: drv.de

Arra kérik az utazási irodákat, hogy a közösségi médiában folytatott kampányukban a közös hashtaget (#verschiebdeinereise, #halaszdelazutad) és az itt elérhető ingyenesen, nagy felbontásban letölthető képeket használják. A minden utazási típusra – autó, hajós, buszos, repülős – kidolgozott képek Facebookon, Instagrammon és Twitteren is használhatók.