Egyszerűbb jutalékelszámolás az utazási irodák által foglalt szobák után

Forrás: turizmus.com

 2015. november 05. 13:24

A több mint 15 éves múltra visszatekintő Net Transés Amadeus közös megoldásának köszönhetően az utazási irodák gyorsabban és kevesebb adminisztrációval juthatnak az általuk foglalt szobák után járó jutalékhoz.

A Net Trans megoldása képes nyomonkövetni, és a szerződött partner nevében kiszámlázni a szállodák felé az irodának járó jutalékot, amit havi rendszerességgel, egy összegben utaltovább az utazási iroda felé. A szolgáltatás minden az Amadeus Hotels és Hotels Plus (GDS tartalom) rendszerben lefoglalt szálláshely esetén alkalmazható.

 

A foglalások adatai az Amadeusból automatikusan átkerülnek a Net Transhoz, beleértve a passzív szegmenseket is. Ezen felül a Net Trans teljes hozzáférést biztosít az online riportokhoz, ahol az összes foglalás rendszerezve megtalálható és letölthető további feldolgozásra a back-office rendszerekbe. A megoldás sikerességét bizonyítja, hogy a felhasználók 20-40 %-os jutalékemelkedésről számoltak be a szolgáltatás igénybevételének első éve után.

A rendszer iránt érdeklődőknek érdemes még az idén szerződni, mert a Net Trans minden 2015. december 31-ig csatlakozó iroda részére két hónapos ingyenes használatot biztosít. További információ a +36 1/880-1100 telefonszámon, vagy a sales@hu.amadeus.com e-mail címen kérhető.